dimecres, 28 de març del 2018

Projecte Etwinning amb Polonia 2ª tasca


Després de molts dies de gravació, l'alumnat de 5è A ha finalitzat la segona tasca programada al nostre projecte TRADITIONAL SPORT EXCHANGE amb els i les nostres colegues de Polònia.

A través d'aquest video els pretenem ensenyar un poquet sobre les nostres tradicions esportives. En concret els volem ensenyar a jugar a RASPALL




Ara ens queda esperar el seu video. A vore quin esport tradicional Polonés ens ensenyen.

eTwinning Turquia: primera part acabada!

Després d'un gran treball, els alumnes de 5é B ja han acabat la primera part del projecte eTwinning amb Turquia. Hem enviat als nostres companys turcs com ballem la Dansa dels Cavallets. Però no només hem enviat un vídeo de la dansa, sinó que ho hem treballat molt més per explicar-los què és aquesta dansa, com es balla, amb quins instruments i com poden construir un cavallet. 
Ha sigut molta feina i molt difícil, però ací tenim el resultat!!!





Els nostres companys turcs també ens han enviat la seua dansa, que en passar vacances de Pasqua haurem d'aprendre. És un poc complicada, però de segur que la traurem!



divendres, 9 de març del 2018

Videoconferència amb Turquia!

Dimarts passat la classe de 5é B va fer la primera videoconferència amb Skype amb els seus companys del projecte eTwinning de Turquia. Tot i que la qualitat de l'Internet dels nostres companys no era massa bona i la imatge anava després del so (que tampoc era massa bo), els nostres alumnes ho feren d'allò més bé i a nosaltres sí que ens van entendre. Va ser una experiència nova i divertida per a ells. Ara cal que treballen molt per a poder seguir amb el projecte!

Ací deixem el vídeo de tota la videoconferència!


dijous, 8 de març del 2018

Videoconferència amb els/les companys/es de Polònia

Per fi hem conegut i parlat amb els i les nostres companyes de Polònia. Ha segut un moment molt emocionant. Ens podíem veure i escoltar a través de l'Skype. Ens hem presentat parlant en anglés. Quins nervis hem passat, però quina experiència més xula!!!!
Ara, ens toca preparar la següent acció del nostre projecte europeu "Traditional Sport Exchange": Preparar un video explicatiu sobre Raspall. Els anem a ensenyar com jugar!!!
Us imagineu les dimensions que va a agafar el nostre esport més popular?




Vos deixe una xicoteta mostra de la nostra videoconferència




dimecres, 7 de març del 2018

Traditional Sports Exchange

Com ja sabreu, el nostre alumnat de 5è ha iniciat dos projectes d'intercanvi cultural. L'alumnat de 5è A el realitzarà amb una escola de Polònia. Els anem a ensenyar a jugar a RASPALL. Anem a contribuïr a internacionalitzar el nostre esport tradicional més popular i tot açò comunicant-nos amb els nostres companys i companyes polonesos en anglès. Ací vos deixe una foto dels nostres "mates".