dijous, 28 de setembre del 2017

National Sports School + creativity

Hui hem fet una visita a una escola ben especial, l'escola nacional per a esportistes. Els alumnes que acudeixen són els millors esportistes de l'etapa secundària, que, a més a més, se'ls exigeix un bon expedient acadèmic per a poder accedir a eixa escola.
El director, molt amable, ens ha explicat com funciona l'escola, molt envejable en alguns aspectes però difícilment abastable per a nosaltres amb els recursos amb què disposem.
Ja explicaré als meus companys algunes de les mesures que ací funcionen...
Després ens ha fet una visita perquè vegérem les instal·lacions. Molt xules, tenint en compte que l'edifici l'han refet i ara té 2 anys. Al llarg de la visita hem pogut veure alguns alumnes entrenant els seus esports: taekwondo, gimnàstica, frontó.
Vos deixe algunes imatges de l'escola. Jo ja he agafat algunes idees per a decorar la meua aula quan torne:








A la vesprada hem fet alguns jocs sobre creativitat: teatres de 60 segons, històries a través de preguntes de sí/no, activitats de trencar el gel... Ens hem rist molt, molt. 

4 comentaris:

  1. Genial Teresa!!! Molt interessant tot el que escrius, ja ens contaràs... Un abraç

    ResponElimina
  2. Els comentaris i les fotos són molt enriquidors i donen moltes idees.
    Segur que més d'alguna idea de les que ens portes les aprofitem.

    ResponElimina
  3. Quin raconet de lectura més acollidor. El de la nostra biblioteca està també en procés. Ja voràs quan tornes quins canvis... Alguna idea de Malta pot ser afegim... Per cert... no oblides dur-nos algun llibre de literatura popular maltesa!!! Estem esperan-lo amb molta impaciència.

    ResponElimina
  4. Teresa ja ens contaràs com podem millorar els espais esportius del nostre centre. Segur que la visita a la National Sports School t.haurà aportat idees interessants.

    ResponElimina