dimarts, 26 de setembre del 2017

Stop motion & learning styles

Bona nit! Hui, en el curset de creativitat hem estat parlant sobre dos qüestions. La primera ha estat sobre una altra manera d'ensenyar, a través del "Stop Motion", una metodologia on els alumnes poden crear històries, pel·lícules a través de fotografies i el muntatge d'aquestes en un sol vídeo. Hem vist fins i tot exemples didàctics on s'ha utilitzat aquesta metodologia per explicar teoria de matemàtiques als alumnes. Hem fet un taller sobre Stop Motion on, per grups, hem creat una història que després hem ensenyat als companys. Els resultats han sigut molt bons i ho hem passat molt bé! No dispose (encara) de la pel·lícula que ha fet el meu grup, però sí que deixe un exemple del que seria un Stop Motion



Després d'aquesta activitat i una altra ben divertida per conéixer-nos més entre nosaltres els participants del curs, hem estat parlant dels estils d'aprenentatge que existeixen entre els alumnes i com identificar-los. Açò, de segur, ho proposaré a la resta de mestres del Jaume I quan torne, perquè de segur que a més d'un li fa paper. 

3 comentaris:

  1. Que creatiu!!! Original manera de presentar el menjar italià!

    ResponElimina
  2. Pensaba no llegaba nunca la pizza a su destino!!! Me encanta!!! Había visto algunos ejemplos, pero no sabía que se llamaban Stop Motion y no me había imaginado la aplicación en materias como las matemáticas, pero me encanta la idea... lo visual siempre cala más... Me gustaría saber qué recursos habéis utilizado en el taller para llevarlo a cabo, y si no requiere mucha tecnología (sobretodo en edición de videos) igual me animo y lo ponemos en práctica en casa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Susana! Molt fàcil! Càmara de fotos (o mòvil) i el programa informàtic Movie Maker, gratuït.

      Elimina