dimecres, 30 de maig del 2018

Els alumnes de Nydamskolen aprenen castellà i la nostra cultura

Bona vesprada! 
La nit passada quasi no vaig dormir, estava nerviosa perquè hui havia de fer dues classes de la nostra llengua i cultura espanyola als xiquets més fadrins de l'escola. Tot i que estes eren les últimes sessions del dia, de 14 a 16 hores, els alumnes de 7é i 8é han estat molt atents a tot el que els he contat i després m'han fet un fum de preguntes. Primerament hem visionat el video de la nostra escola per tal que conegueren les nostres instal·lacions i com treballem, també els he informat sobre el sistema educatiu espanyol. Després hem treballat com presentar-nos i donar alguna informació personal i hem fet un joc per poder pràcticar-ho. Finalment els he mostrat les nostres tradicions culinàries i festives amb fotos i videos representatius. La veritat és que hem gaudit molt de la sessió!






Aquest matí primerament he estat amb les classes de 1r, que han començat el dia llegint en parelles durant vint minuts el llibre escollit per ells. Cada parella estava formada per un xiquet amb dificultats i un altre amb més nivell lector que l'ajudava.



Seguidament he acompanyat l'alumnat de 2n en l'àrea d'Arts. He quedat fascinada amb la creativitat dels seus treballs i l'autonomia que demostren en la manera de funcionar.









Seguidament he vist com fan anglès els alumnes de 1r. Han estat treballant els membres de la família i han practicat el vocabulari i algunes estructures senzilles amb un joc cooperatiu que també he trobat molt interesant i el faré servir a classe.



Altra cosa que m'ha cridat l'atenció és que al finalitzar cada sessió els alumnes més menuts fan una reflexió de la classe i ho anoten de manera individual en un full amb caretes.


Açí vos deixe algunes imatges del pati de Nydamskolen.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada