dijous, 31 de maig del 2018

Penúltim dia de job shadowing

Bona nit! Hui ha sigut el penúltim dia a Nydamskolen i només entrar he tingut una rebuda molt carinyosa d'una xiqueta, un ramell de flors silvestres segurament recollides de cami a l'escola. Sincerament, m'ha alegrat molt el dia!


Hui he passat gran part del matí amb els alumnes de preschool, que és un curs previ a 1r de primària on l'alumnat fa un procés d'adaptació del Kindergarten a Primària. S'ha de tindre en compte que els xiquets i xiquetes de preschool tenen 6 i 7 anys, és a dir, com els nostres de 1r. Primerament hem anat al gimnàs per treballar l'atenció i ordres en llengua anglesa a través de jocs que han fet que acabaren esgotats.






Després han fet una miqueta de relaxació i s'han dutxat tots junts als mateixos vestuaris.
En tornar a l'aula s'han dividit en dos grups i mentre un grup ha treballat el concepte de quantitat dels nombres amb un conte, l'altre grup ha estudiat quines són les dades necessàries per explicar on vius.


A continuació he estat observant els alumnes de 3r que han fet unes presentacions de personatges famosos escollits per ells i que han acompanyat amb el suport d'un power point.



Hui ja és l'últim dia a Sonderborg i una mestra de l'escola s'ha oferit a fer-nos de guia i ens ha explicat la història del vaixell Nydam Mose.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada