dimarts, 29 de maig del 2018

Godnat alle sammen!

Godnat alle sammen! Bé, vaig a continuar en valencià que el danès encara me resulta molt complicat😃
Vos vaig a presentar a les mestres d’Eslovènia en les que he compartir gran part del dia de hui a Nydamskolen. Elles també estan fent un període d'observació docent a esta escola.


I ara ja passe a contar-vos allò que hem fet al llarg del dia.
Les dues primeres sessions del mati les hem passades amb les classes de 2n que ens han ensenyat alguns jocs matemàtics que fan servir per practicar i consolidar alguns conceptes d'aquesta àrea. També ens han volgut cantar les rimes que utilitzen per aprendre les taules de multiplicar.


I per finalitzar les classes amb l'alumnat de 2n, ens han cantat i ballat una dansa típica danesa.


Les dues següents sessions hem estat ajudant l'alumnat de 3r, que estan preparant unes obres de teatre en anglès que finalment representaran als seus pares i mares.
Ací vos mostre una foto del grup d'actors al que he estat ajudant amb la pronunciació i entonació del text.


Haureu observat que els xiquets i xiquetes van per l'escola sense sabates, açò es degut a que a l'entrar al centre se les lleven i guarden totes les coses en una mena de vestuari. Supose que la raó principar és que a l'hivern com que plou tant, necessiten llevar-se les botes d'aigüa i anar més còmodes.


  Després de l'hora de dinar he acompanyat els alumnes de 5é en l'àrea d'anglès, on han revisat questions gramaticals i han fet traduccions orals de l'anglès al danès. Per acabar hem cantat i ballat una cançó de Super Simple Songs que de segur que quan torne al Jaume la faig servir en les meues classes!



 Finalment he tornat amb la classe de 3r que han estat parlant de temes d'actualitat de l'interès dels alumnes, com ara l'incendi d'una altra escola a Sonderborg. Han buscat notícies i informació en internet per poder situar a tots els companys sobre les seues inquietuds.



Per la vesprada he visitat una illa que està a 15 minuts d'on visc i m'he trobat unes imatges que ben be podrien ser les d'un conte de fades d'Andersen.





Indtil i morgen!

1 comentari:

  1. Que interessant tot allò que ens contes Inés!! Amb ganes de que ens ho expliques tot amb detall per aprofitar-ho a les nostres classes.
    Segueix gaudint de l'experiència!!

    ResponElimina